Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Community Home Request Access Read Blogs Share Your Ideas Search Community View My Settings
Reply
Copper Super Contributor
Posts: 21
Registered: ‎12-08-2009
Accepted Solution

Component not registered? Maybe?

We just installed SP2. However, now we get this following error when trying to load the Welcome page, using mail merge, and trying to change the template fields on the General tab under user options. The following HTTP status error was reported in THTTPRequestThread.Execute: Retrieving the COM class factory for component with CLSID {1BBD3B34-C697-449A-AE6B-37A18D338C0F} failed due to the following error: 80040154. Does anybody have this component registered in their registry, or otherwise might know what COM component is causing my problem? Any help would be appreciated. Thank you in advanace.
Bronze Super Contributor
Posts: 349
Registered: ‎03-24-2009

Re: Component not registered? Maybe?

I show that clsid is for C:\PROGRA~2\SALESL~1\SLXMM.dll.
Timmus Agersea
Black Moth CRM
Copper Super Contributor
Posts: 21
Registered: ‎12-08-2009

Re: Component not registered? Maybe?

That was it! Thanks! Weird. I don't even have that DLL on the drive. I copied it from another installation, and then regsv32'd it. Seems to have solved the problem. Any idea why I wouldn't have it installed? Wouldn't that be part of the base SLX install?
Employee
Posts: 629
Registered: ‎04-24-2009

Re: Component not registered? Maybe?

It is installed with the Web Host installation.

 

Thanks

 

Regards,

 

Michael Cessna