Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Community Home Request Access Read Blogs Share Your Ideas Search Community View My Settings
Reply
Highlighted
New Member
Posts: 4
Registered: ‎05-10-2010

HELP! EL8 Does not work in production

[ Edited ]

I've been working with Sage support directly on this for over a month. We have no idea what is going on.

 

We have about 90 activity links that are one way - Exchange to SalesLogix.

 

In our production environment the ExchangeLink service runs for anywhere from a few minutes to a few hours then unexpectedly stops. We can run each of the activity links one at a time with no problem.

 

In the test environment everything runs just fine.

 

We have pointed the test application server with EL to the production DB - this works fine. We have pointed the production application server with EL to the test database, this works fine.

 

We have reduced the number of activity links to 10 - same results.

We have tried 10 different activity links - same results.

 

Sage can find nothing in the application or event logs, even with verbose logging, that indicates why the service stops.

 

Our environment:

 

ExchangeLink 8 with Hotfix 5

SalesLogix v 7.5.2.2151 - no remote users, LAN only

Exchange 2007 SP 1

4 servers: Test Applicaiton, Test DB, Prodcution Application, Prodution DB

EL resides on the application server(s)  with SLX

 

Both application severs are Server 2008 Standard x86 with SP2, both DB servers are  Server 2008 Standard x64 with SQL 2008 R2 standard x64

 

All servers are on the same domain and same physical network, both application servers are dedicated to SalesLogix/ExchangeLink (identical software)

 

Has anyone seen anything like this?

Bronze Super Contributor
Posts: 111
Registered: ‎03-11-2009

Re: HELP! EL8 Does not work in production

Are there any errors or other key information in the Appliocation Event Logs on the Server?

 

What is the Ticket number of the issue so we can review. Were the logs sent to Tech Support?

 

Thanks

Mim

Mimi Dolan

Sage SalesLogix

Sage

New Member
Posts: 4
Registered: ‎05-10-2010

Re: HELP! EL8 Does not work in production

We've sent the Applicaiton Event logs to Sage several times - they've not been able to identify the issue.

 

The Ticket number is: 4636352

 

Thanks for looking into it.