Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Community Home Request Access Read Blogs Share Your Ideas Search Community View My Settings
Reply
ANK
New Member
Posts: 10
Registered: ‎10-18-2013

Bug in AA? Dialog Action has wrong Entity name

I have Entities called IrrigationQuote and IrrigationQuoteItem

 

On a grid I have configured a Child Dialog action that displays a smartpart associated with these entity names.

When the form is built it creates code thus:

 

if (e.CommandName.Equals("Edit"))
{
if (DialogService != null)
{
// QFDataGrid
DialogService.SetSpecs(600, 900, "IrrigationQuoteDetail", string.Empty );
DialogService.EntityType = typeof(Sage.Entity.Interfaces.IrrigationQuote );
DialogService.EntityID = id;
DialogService.ShowDialog();
}
}

 

The type name should be Sage.entity.Interfaces.IIrigationQuote with two "I", but it only makes one "I"

As a result every time this is built I have to manually edit the .asxc file to fix it up or else an exception is raised.

 

Might be a case of when the Entity name begins with an "I" perhaps?

 

I believe this is a bug. Can anyone confirm?

Highlighted
Nickel Contributor
Posts: 56
Registered: ‎10-26-2010

Re: Bug in AA? Dialog Action has wrong Entity name

I have seen the same behavior in 8.0 and 7.54 when starting an entity with a capital I. I have not tried this in 8.1.

 

I believe I used a lower case i as a work around but still had some issues.

 

The recommendation I received was don't start an entity with the letter I.