Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Community Home Request Access Read Blogs Share Your Ideas Search Community View My Settings
Reply
Highlighted
New Member
Posts: 1
Registered: ‎08-18-2010

Error when trying to build web platform in 7.5

We upgraded form v7.2 to v7.5 but have never setup the web component. Followed the installation guide for web installation and when trying to build the web platform receive the following error:

 

An application exception has occurred.

Build failed.(Sage.Platform.AdminModule)

Cannot find virtual directory with path \Model\Entity Model(Sage.Platform.VirtualFileSystem)

 

Any help would be appreciated.

 

Thanks

 

 

Highlighted
Gold Super Contributor
Posts: 3,087
Registered: ‎03-19-2009

Re: Error when trying to build web platform in 7.5

to 7.5.?

 

You have to "load" the vfs by doing a project restore.

 

Sounds like you have not had any training/experience w/the web. Suggest you either:

  A - Get trainied (SageU.com)

OR

  B - Contract w/your BP to help get you started.

--
RJ Ledger - rjledger@rjlSystems.net +1 603.369.3047 x101

".. Innovators in Mobility - Experts in Workflow Automation..."
http://www.rjlSystems.net - blog: www.rjlSystems.net/blog.html
Highlighted
New Member
Posts: 3
Registered: ‎08-26-2010

Re: Error when trying to build web platform in 7.5

VFS 7.2 is now loaded.

 

Now I get much furhter, but when try to deply selected site I get this error.

 

Please help again.

 

Thanks.

 

An error occured during the operation:
ERROR - Type 'Sage.Platform.WebPortal.SmartParts.NavItem' does not have a public property named 'ContextMenu'.