Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Community Home Request Access Read Blogs Share Your Ideas Search Community View My Settings
Reply
Gold Super Contributor
Posts: 3,087
Registered: ‎03-19-2009

Doing a search (main page) and going to a posting - not working

If you do a search (ex: I was looking for XMLSchema) and get a list of postings, clicking on the (hyper)link does not take you to the actual posting... bummer.
--
RJ Ledger - rjledger@rjlSystems.net +1 603.369.3047 x101

".. Innovators in Mobility - Experts in Workflow Automation..."
http://www.rjlSystems.net - blog: www.rjlSystems.net/blog.html
Moderator
Posts: 234
Registered: ‎07-07-2008

Re: Doing a search (main page) and going to a posting - not working

RJ,

Are you stating a specific post in a thread?

Gold Super Contributor
Posts: 3,087
Registered: ‎03-19-2009

Re: Doing a search (main page) and going to a posting - not working

Yes.
--
RJ Ledger - rjledger@rjlSystems.net +1 603.369.3047 x101

".. Innovators in Mobility - Experts in Workflow Automation..."
http://www.rjlSystems.net - blog: www.rjlSystems.net/blog.html
Moderator
Posts: 234
Registered: ‎07-07-2008

Re: Doing a search (main page) and going to a posting - not working

If I search on TEF and its mentioned in multiple posts inside a thread a hyperlink is returned for each post and clicking on it takes me to that particular post inside the thread. If too many hits are returned I use the advanced search and use the available options to limit my returns (all the words, exact phrase, subject search only, specific board only, etc). 

 

 

Gold Super Contributor
Posts: 3,087
Registered: ‎03-19-2009

Re: Doing a search (main page) and going to a posting - not working

I'll check it out.
--
RJ Ledger - rjledger@rjlSystems.net +1 603.369.3047 x101

".. Innovators in Mobility - Experts in Workflow Automation..."
http://www.rjlSystems.net - blog: www.rjlSystems.net/blog.html