Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Community Home Request Access Read Blogs Share Your Ideas Search Community View My Settings
Reply
Gold Super Contributor
Posts: 3,087
Registered: ‎03-19-2009

Re: Does the remote database need to be replaced after SLX754 upgrade?

[ Edited ]

A - It makes no difference if you use Integration or not - it's "hard-wired" into Saleslogix.

B - Normally I'd yes a remote task to synch out a fix to a remote db (or many remotes). One customer has over 700 ;-) However, it will not work in the case.

 

 

I suggest creating a "script" that can be emailed w/instructions to the remotes and having them fire it off. Depending on their rights on their remote (pc) they may or may not be able to run it.

 

In the past I've created a simple "OSQL" file to do all of this - info here:

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa213087%28v=sql.80%29.aspx

 

If you have not ever created one of these.. I have a sample - contact me directly.

--
RJ Ledger - rjledger@rjlSystems.net +1 603.369.3047 x101

".. Innovators in Mobility - Experts in Workflow Automation..."
http://www.rjlSystems.net - blog: www.rjlSystems.net/blog.html
Astute Commentator
Posts: 26
Registered: ‎07-22-2009

Re: Does the remote database need to be replaced after SLX754 upgrade?

Thanks again for everyone's responses.  We ended up creating a script which allowed 2 parameters to be entered, the user's site code and the SLX Server name (computer name).   I sent individual emails to each remote user with their site code to enter when prompted (the computer name was found by the script).....

 

So, now that all my remotes are fixed, can I log back into SLX Web and be 100% sure that the systeminfo table will not be changed and sent to the remotes again?

 

I really don't want to go through this again!  Smiley Surprised

 

 

Gold Super Contributor
Posts: 3,087
Registered: ‎03-19-2009

Re: Does the remote database need to be replaced after SLX754 upgrade?

Sounds good...

 

 The "problem" only happens the first time.. and (AFAIK) it is fixed (design change) in 8.1 (which is in RC now).

--
RJ Ledger - rjledger@rjlSystems.net +1 603.369.3047 x101

".. Innovators in Mobility - Experts in Workflow Automation..."
http://www.rjlSystems.net - blog: www.rjlSystems.net/blog.html
Astute Commentator
Posts: 26
Registered: ‎07-22-2009

Re: Does the remote database need to be replaced after SLX754 upgrade?

Thanks - I would like to try and sign in again this morning...  is there anything that I can double-check in the systeminfo table to be 100% sure an update won't occur?  I'm really very nervous about trying this again.  Thanks for all your help.

Gold Super Contributor
Posts: 3,087
Registered: ‎03-19-2009

Re: Does the remote database need to be replaced after SLX754 upgrade?

Do a 

  SELECT * FROM sysdba.SYSTEMINFO

 

Look for  avalue in the APPId field - there should be one that looks like a normal SLX Id (12 chars) an probably starting w/a "Q".

 

If it is there.. you should be just fine.

--
RJ Ledger - rjledger@rjlSystems.net +1 603.369.3047 x101

".. Innovators in Mobility - Experts in Workflow Automation..."
http://www.rjlSystems.net - blog: www.rjlSystems.net/blog.html
Astute Commentator
Posts: 26
Registered: ‎07-22-2009

Re: Does the remote database need to be replaced after SLX754 upgrade?

Everything worked out fine... again, thank you to everyone who took the time to help me out during this crisis.

 

Sue